Byzantine Rome

Learn all about Rome’s transition from Late Antiquity to the Middle Ages in this unique course. Lees verder

Klaar voor de ontdekking van Roma Caput Mundi.

Eindelijk na twee jaar wachten kan onze zomerschool Roma Caput Mundi weer gehouden worden. Afgelopen vrijdag arriveerden 15 studenten, die de komende twee weken de oude en nieuwe (kunst)schatten van de Eeuwige Stad zullen bestuderen. Ook benieuwd naar het Romeinse werelderfgoed? Schrijf je in voor de komende wintereditie van Roma Caput Mundi.

KNIR Research Dialogues Francesca Diosono

This Wednesday 7 July at 17.00 we will have our sixth and last KNIR Research Dialogue of this semester. Join us on Zoom and register here!

Over het KNIR

Het Koninklijk Nederlands Instituut Rome is het oudste en grootste van de Nederlandse Wetenschappelijke Instituten in het Buitenland. Wij vervullen een belangrijke brugfunctie tussen de Nederlandse en Italiaanse academische gemeenschap en de uitgebreide internationale academische gemeenschap die in Rome aanwezig is.

Schrijf je scriptie
of doe onderzoek in Rome!

Vraag een beurs aan

De KNIR Community

Het Koninklijk Nederlands Instituut Rome vormt het centrum van een actieve, inspirerende en uitdagende academische gemeenschap. De wetenschappelijke staf, studenten en onderzoekers in Rome weten zich verbonden met een grote groep collega-academici en alumni in Nederland, Italië en wereldwijd. Wat hun bindt is de gezamenlijke wetenschappelijke interesse voor de rijkdom en diversiteit van de Mediterrane wereld, in het bijzonder Rome en Italië, vanaf de bronstijd tot nu.

Knir Community (minor 2020)