Gezinshuis starten

Cornerstones Jeugdzorg werkt met Fresh Yellow om nieuwe gezinshuizen op te starten in Groningen en Drenthe. De werving en selectie van gezinshuizen zal een samenwerking zijn tussen Cornerstones en Fresh Yellow. Waarbij Cornerstones zal kijken naar de inhoudelijke/de zorg kant van de Gezinshuizen en Fresh Yellow naar de zakelijke en ondernemerskant van Gezinshuizen.

Over Fresh Yellow

FRESH YELLOW versterkt gezinshuizen

Wij zijn Stichting Fresh Yellow en creëren voordeel en vooruitgang voor gezinshuizen. Wij richten ons niet op de zorg, maar op alles daar omheen. Op het ondernemen en de randvoorwaarden. We doen dit door de gezinshuizen te verbinden, de krachten te bundelen en het potentieel te benutten. Wij zijn eind 2016 gestart en georganiseerd als een club met leden en partners.

Per 1 maart van dit jaar verzorgen wij voor Cornerstones inkoopvoordelen. Dit betekent dat Cornerstones voor jullie het lidmaatschap voldoet als onderdeel van de samenwerking. Wij gaan voor jullie inkoopvoordelen creëren op zo veel als mogelijk gebieden die voor jullie interessant zijn. Denk hierbij aan verzekeringen, vakanties en energie als ook aan uiteenlopende goederen zoals wasmachines, (lease)auto’s/bussen en keukens.

Uiteraard ontvangen wij graag jullie input over de behoeftes die er zijn. Mail deze naar Fresh Yellow, of bel Lesia Kop (zie mail/telefoon hieronder).

Wilt u meer weten over wat Fresh Yellow doet, of bent u geïnteresseerd in het starten van uw eigen gezinshuis? Neem dan contact op met Fresh Yellow (contact@freshyellow.nl of bel Lesia Kop via 06‑28636333) of Cornerstones (info@cornerstones.eu).